Prosztatagyulladás negatív reakciók, Híreink, eseményeink


Mi okozhat prosztatagyulladást?

A következő rövid előzménnyel írom meg problémámat: A műtéti terület reakciómentesen gyógyult, de a katéter miatt a műtét után kb. A panaszt prosztatagyulladásra vezették vissza, és elkezdődött prosztatagyulladás negatív reakciók gyógyszeres kezelés. Azonban pár nap elteltével a bal bordaív alatt is elkezdett fájni.

A prosztata gondjaim kb.

prosztatagyulladás negatív reakciók

Azonban a hajoláskor jelentkező, enyhe szúró, alhasi fájdalom, és az egyre erősödő bal bordaív alatti állandó fájdalom megmaradt. Átirányítottak ekkor a gasztroenterológiára.

prosztatagyulladás negatív reakciók

Itt volt egy vérvétel, egy hasi ultrahang, ami negatív, székletem rendszeresnek volt mondható, kétnaponta, étkezéssel nem tudtam összekötni a panaszaimat, de reggel kevésbé érzem a fájást. Ekkor Dicetel és Mesulid gyógyszert kaptam. Panaszaim nem múltak, sőt, néha úgy érzem, mintha egy kis "tégla" lenne az oldalamban.

Columbo: Negatív reakciók

Ekkor volt egy teljes hasi CT vizsgálat és újra vérvétel. Eredmény ismét negatív.

prosztatagyulladás negatív reakciók

Ekkor gyógyszerváltás volt, Surgamra és Meteospasmylra. Sajnos a panaszom megmaradt, mégpedig a bordaív alatti fájás. Jelenleg itt tartok a vizsgálatokban.

REAKCIÓ A NEGATÍV KOMMENTEKRE - Vlogmas#8

Elnézést a talán hosszanti probléma leírásért. Amennyiben tud számomra javasolni valamilyen lehetőséget a gyógyulásra, szívesen fogadnám tanácsait.

Nekem az ED után pár hónappal jött és kínszenvedés volt, aztán egyik este gondoltam egy nagyot és gondoltam megpróbálom legalább melegíti, olyan szorosan raktam az ágyékomhoz amennyire tudtam és min 3 ciklust, vagy többet lámpáztam.

Természetesen kérném, hogy bizalmasan kezelje ezen információkat. Szendei, K. Szendei Katalin   InforMed Válasz:  Talán egy neurológiai vizsgálat hiányzik, lehet, hogy talán a gerincérzéstelenítéssel vannak összefüggésben a panaszai.

prosztatagyulladás negatív reakciók

Ha így van, akkor viszont a Mesulidnak használni kellett volna, bár más non-szteroiddal is lehet kísérletet tenni.